Omgeving


Vakantiehuis de Meule Munstergeleen Limburg

Het historische molencomplex ligt aan de westrand van Munstergeleen aan de rand van een prachtig natuurgebied.

Weg van het verkeer en wat verscholen in een uitgestrekte natuurlijke omgeving dat doorsneden wordt door de Geleenbeek. Aan de oostelijke rand van het dorp ligt het heuvelachtige natuurgebied de Hondskerk waar je uren kunt wandelen in een schitterend landschap van bossen, weiden en akkers.


En dan natuurlijk het dorp Munstergeleen, dat haar inwoners of bezoekers, volledig kan voorzien in de dagelijkse levensbehoeften. Er is een grote supermarkt, een bakker en een slager. Je vindt er gezellige en heel bijzondere eetgelegenheden zoals een gerestaureerde kloosterkapel uit het begin van de 20 ste eeuw. Maar er zijn ook wat kleinere intieme eetgelegenheden, zoals een gezellige lunchroom, een Italiaans restaurant, twee frituren, beide met uitgebreide menu's


Het Limburgs heuvelland, met Maastricht en Valkenburg, ligt ruim binnen fietsbereik. Het bekende Belgische fietsroutenetwerk begint slechts 8 km verderop aan de Maas oversteek bij Berg aan de Maas. Je kan er dagenlang fietsen door de prachtige Belgische Kempen en het fruitteeltgebied Haspengouw. Het knooppunt van autowegen bij Geleen ligt op nauwelijks 5 km van Munstergeleen en van daar ben je binnen drie kwartier in België of Duitsland.

Informatie

Mob. 06-23 25 99 39

E-mail: vakantiehuisdemeule@gmail.com

Het adres

P.C. Houbenstraat 14, 6151 ET Munstergeleen

 

Privacy verklaring

Wat anderen vinden

Sjon en Trudy
Genieten
Wat een fijn ontvangst. Een heerlijke cake voor ons gebakken, die we tot de laatste kruimel opgegeten hebben. Een gezellig huis met een heerlijke tuin waar we veel gebruik van hebben gemaakt door het mooie weer 12 dagen lang! We hebben genoten en komen zeker nog een keer terug.
vrijdag 02 juni 2017

Volg ons